Scoren

Het cursusproject organiseert cursussen, workshops, presentaties, activiteiten primair voor inwoners van de gemeente Bunnik. Er wordt gewerkt met vrijwilligers waardoor de deelnamekosten laag blijven zodat er geen drempel hoeft te zijn voor onze minder draagkrachtige inwoners.

Maar ook onze organisatie staat onder financiële druk zodat we een beroep doen op donoren en begunstigers. Indien u meedoet met scoren voor uw club houdt u er zelf ook nog aan over

Hoe dan?

Dappre logo

Hoe werkt scoren voor je club? Eenvoudig; je installeert met Playstore (Android) of AppStore (iOS) de app Dappre, kiest de “club” Cursusproject en doet inkopen bij een aangesloten winkel. Wil je zelf ook sparen? Voer dan ook een bankkoppeling in. Helaas zijn er in onze regio nog weinig winkels aangesloten, maar dat kan snel veranderen. Je spaart ook bij winkels elders in Nederland. De aangesloten winkels vind je in de app onder het knopje <scoor hier>.

Winkels die mee willen doen bepalen zelf welk percentage van de aankoop ze daar voor over hebben. Vraag je favoriete winkel zich aan te sluiten. Voor hen is het een vorm van klantenwerving, Werken ze liever met een kantenkaart? Je kunt al jouw klantenkaarten onderbrengen in de app. Wel zo handig.

Betrouwbaar?

De app is opgezet door jonge enthousiaste Brabantse IT-ers, die veiligheid hoog in het vaandel hebben staan, en “buurtgevoel” wil stimuleren. Het zg. noaberschap. Ik ken de programmeur persoonlijk.

Doneren

Tot voor kort konden we op eigen kracht draaien, maar de kosten nemen toe en zonder extra inkomsten gaan we het niet redden. Wilt u ons mooie project steunen en met uw naam of logo op de lijst van donoren terecht komen dan vragen een bijdrage van tenminste € 25 voor natuurlijke personen en tenminste € 250 voor bedrijven. Neem contact op via ons contactformulier.