Mis je een cursus/workshop? Zou je zelf invulling willen geven aan een activiteit? Wil je ons helpen met organiseren?
Stuur dan een bericht via ons contactformulier.

Laden Evenementen

De Indische rijsttafel zoals wij die kennen is een typisch Nederlands fenomeen. Ontstaan omdat de Indische Nederlanders met het beperkte aanbod in de Nederlandse supermarkten toch bekende smaken wilden eten. Zo wordt Nasi Goreng in Nederland als hoofdgerecht gegeten en is dit in Indonesië een ontbijtgerecht. Bedoeld om de restjes van de avond ervoor op te maken. Tijdens deze workshop maken we een aantal Indische gerechten. We gaan daarna samen proeven van deze rijsttafel!

Cursusdatum(s): Vrijdag 9 april  van 18.30-21.00 uur

Aantal bijeenkomsten: 1

Docent(e): Rose Maire van der Meulen

Maximum aantal deelnemers: 12

Aanvullende informatie: Een schort is handig en bakjes voor restjes.
Kosten zijn inclusief €18 materiaalkosten

Ga naar de bovenkant