Mis je een cursus/workshop? Zou je zelf invulling willen geven aan een activiteit? Wil je ons helpen met organiseren?
Stuur dan een bericht via ons contactformulier.

Laden Evenementen

Mindfulness is eigenlijk niets anders dan bewust aanwezig te zijn bij elk moment van “jouw” leven. Zonder te oordelen, zaken te negeren of bezig te zijn met het verleden of met de toekomst.

Mindfulness is de wind in je haren voelen, een glimlach van een kind zien. Maar ook boosheid in je lijf opmerken, blijdschap of narigheid ervaren op het moment dat het er is, zonder er direct op te reageren.

Tijdens de workshop krijgt elke deelnemer de gelegenheid jouw twee belangrijkste vragen te stellen over mindfulness, die hij/zij in ieder geval beantwoord wil hebben na de workshop. Hierdoor wordt heel duidelijk wat mindfulness wel/niet is. Daarnaast gaan we aandachtsoefeningen doen die je kunt gebruiken in het dagelijks leven om meer mindful te zijn. Zodat er meer tijd is voor genieten van “het” moment! Je leert even alle gedachten voor ‘straks’ of ‘morgen’ te laten varen en je bezig te houden met wat je “nu” aan het doen bent. Mindfulness biedt handvaten om beter om te gaan met chronische pijnklachten, te weinig zelfvertrouwen, emoties of spanning.

Mindfulness is een geschikte aandachttraining voor kinderen, jongeren en volwassenen die piekeren, angstig zijn, stress ervaren, te weinig zelfvertrouwen hebben, moeite hebben met hun concentratie of het reguleren van hun emoties.

Cursusdatum(s): 17 februari 2021

Aantal bijeenkomsten: 1

Docent(e): Jeanette van Groeningen-Kunneman

Maximum aantal deelnemers: 10

Aanvullende informatie:

Ga naar de bovenkant